Κρυολιπόλυση CoolSculpting® για μέλλουσες νύφες

Το γνωρίζατε ότι περίπου οι μισές (40%) προτάσεις γάμου πραγματοποιούνται μεταξύ Χριστουγέννων και ημέρας Αγ. Βαλεντίνου; Μήπως, λοιπόν, είδατε κι εσείς στο πρόσφατο παρελθόν τον Βαλεντίνο σας να γονατίζει μπροστά σας και να σας προσφέρει ένα… μονόπετρο δαχτυλίδι; Αν δεχθήκατε την πρόταση και είστε έτοιμη να φορέσετε νυφικό, τότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για CoolSculpting®!

CoolSculpting® για να “μπείτε” στο νυφικό που ονειρεύεστε

Το γνωρίζετε καλά ότι τη μέρα που θα παντρεύεστε όλοι θα κοιτάζουν εσάς. Είναι η μέρα σας και πρέπει να ακτινοβολείτε. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στο τοπικό πάχος να επηρεάσει αρνητικά την καλή σας διάθεση, ούτε φυσικά και να σας εμποδίσει να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας. Αν λόγου χάρη λαχταρούσατε πάντα ένα νυφικό γοργονέ, τότε υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να σμιλευτούν οι καμπύλες σας. Αν, πάλι, προτιμούσατε τα νυφικά που είναι στράπλες, τότε μην αφήσετε τα παχάκια που προεξέχουν απ’ το σουτιέν ή περιμετρικά των μασχαλών να σας οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό στυλ νυφικού.

Με την εφαρμογή του CoolSculpting® μπορούν να καταπολεμηθούν οι ποσότητες τοπικού πάχους που βρίσκονται στην περιοχή των μπράτσων, περιμετρικά των μασχαλών και του σουτιέν, στην κοιλιά, στο στομάχι, στους μηρούς, στους γλουτούς, στο διπλοσάγονο και στα γόνατα. Το CoolSculpting® χάρη στη συνοδεία ξεχωριστών κεφαλών για κάθε σημείο του σώματος, συμβάλλει σημαντικά στην αναρρόφηση του τοπικού λίπους, στην ψύξη του στους -11οC  έως -13οC και στο φυσιολογικό θάνατο (απόπτωση) των λιποκύτταρων, κάνοντας τις καμπύλες πιο συμμετρικές. Μία μόλις συνεδρία είναι αρκετή για να “ξεφορτωθείτε” το τοπικό πάχος ανώδυνα και γρήγορα.

Το CoolSculpting® πρέπει να μπει στο πρόγραμμα

Αυτό που χρειάζεται ένα γάμος για να είναι τέλειος, είναι ο καλός προγραμματισμός. Θα πρέπει, αναμφισβήτητα, να προηγηθεί το CoolSculpting® των επισκέψεων για επιλογή νυφικού. Λάβετε υπόψη σας ότι το αρχικό αποτέλεσμα της θεραπείας θα αρχίσει να φαίνεται μετά το πέρας 3 εβδομάδων και θα ολοκληρωθεί περίπου στο 4μηνο.

Αν παρ’ όλα αυτά έχετε διαλέξει ήδη νυφικό, τότε κάθε πρόβα θα αποτελεί μία ευχάριστη έκπληξη για σας, καθώς θα βλέπετε να σας κολακεύει ολοένα και περισσότερο!

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
coolsculpting-backround-mobile
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί το CoolSculpting® είναι αγαπητό στις νύφες

Το CoolSculpting® εντάσσεται στις πιο αγαπητές μη-επεμβατικές θεραπείες των γυναικών που πρόκειται να παντρευτούν.  Βάσει του realself.com, η θεραπεία CoolSculpting® κατέχει τη δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών θεραπειών για τις μέλλουσες νύφες. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το botox.

Οι γυναίκες που πρόκειται να παντρευτούν τρέφουν μία ιδιαίτερη αγάπη για το CoolSculpting® διότι αποτελεί την αυθεντική μέθοδο για κρυολιπόλυση που χαρίζει εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε 1 μόλις συνεδρία. Με τον τρόπο αυτό, δεν χάνεται χρόνος σε πραγματοποίηση επαναληπτικών συνεδριών, σε μία χρονική στιγμή που δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος. Επίσης, το CoolSculpting® δεν συνιστά διαδικασία επεμβατικής φύσης όπως είναι η λιποαναρρόφηση που δεν είναι ανώδυνη και έχει μεγάλη αποθεραπεία. Αντιθέτως, είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που καθιστά δυνατή την άμεση άσκηση των καθημερινών δραστηριοτήτων, γεγονός που συμβάλλει, επίσης, στην εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείτε να το εντάξετε άνετα στο νυφικό πρόγραμμα ομορφιάς, ενώ παράλληλα μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία αυτή με την… κουμπάρα σας!

CoolSculpting® για όλη την οικογένεια

Μην ξεχνάτε ότι δεν είστε η μόνη που επιθυμεί να λάμπει από ομορφιά τη μέρα εκείνη. Τόσο ο γαμπρός, όσο και οι κουμπάροι, οι γονείς και τα πεθερικά σας επιθυμούν το ίδιο. Η θεραπεία CoolSculpting® είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση όλων των πρωταγωνιστών της βραδιάς κι όχι μόνο… Έχει τη δυνατότητα να δώσει και έναν ακόμα λόγο στον μέλλοντα σύζυγό σας να σχεδιάσει κάποιο εξωτικό γαμήλιο ταξίδι!