Οι πιο δραστικές θεραπείες εξάλειψης τοπικού πάχους για μέλλουσες νύφες

Το γνωρίζατε ότι περίπου οι μισές (40%) προτάσεις γάμου πραγματοποιούνται μεταξύ των Χριστουγέννων και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου;

Μήπως έτυχε και ο δικός σας Βαλεντίνος να γονατίσει αυτές τις μέρες μπροστά σας και να σας φέρει αντιμέτωπη με ένα μονόπετρο; Αν είπατε το μεγάλο «ναι» και ετοιμάζεστε να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε τώρα έχετε ένα ακόμα ισχυρό κίνητρο για να κλείσετε οριστικά το κεφάλαιο «τοπικό πάχος»: την πρόβα νυφικού!

Μία συνεδρία αρκεί για να “μπείτε” στο νυφικό των ονείρων σας

Το ξέρετε καλά ότι την ημέρα του γάμου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Θα είναι η μέρα σας και πρέπει να ακτινοβολείτε. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψετε στο τοπικό πάχος να επηρεάσει αρνητικά την καλή σας διάθεση, ούτε φυσικά και να σας εμποδίσει να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας. Αν για παράδειγμα ονειρευόσασταν πάντα ένα νυφικό γοργονέ, τότε υπάρχει το χρονικό περιθώριο για να σμιλευτούν οι καμπύλες σας. Αν αντιθέτως προτιμούσατε τα στράπλες νυφικά, τότε μην αφήσετε τα παχάκια στα μπράτσα ή γύρω από το σουτιέν να σας οδηγήσουν σε ένα διαφορετικό στυλ.

Με τις πλέον εξελιγμένες δερματολογικές θεραπείες, μπορείτε να αποδεσμευτείτε από το τοπικό λίπος και να αλλάξετε το σχήμα του σώματός σας εύκολα, ανώδυνα και οριστικά. Είναι θεραπείες εγκεκριμένες από τον αυστηρό αμερικανικό οργανισμό FDA, επομένως απολύτως ασφαλείς, και σας επιτρέπουν να κάνετε πιο αρμονικές τις καμπύλες σας ακόμη και σε μία μόλις συνεδρία.

EΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ
ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLSCULPTING
VASER Lipo
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Γιατί τις προτιμούν οι νύφες;

Οι σύγχρονες θεραπείες εξάλειψης του τοπικού πάχους είναι ιδανικές για εσάς που ετοιμάζεστε να ντυθείτε στα λευκά και δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο ακριβώς λόγω των προετοιμασιών. Είναι θεραπείες μη επεμβατικές ή ελάχιστα επεμβατικές που μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και ως “lunch-time treatments”, καθώς είναι ανώδυνες και δεν απαιτούν χρόνο αποθεραπείας. Είναι τόσο εύκολες και σύντομες που μπορείτε να τις εντάξετε άνετα στο νυφικό πρόγραμμα ομορφιάς!

CoolSculpting®: Μέσα σε 35 λεπτά, η αυθεντική συσκευή κρυολιπόλυσης CoolSculpting® σας απαλλάσσει από το τοπικό πάχος στην κοιλιά, την πλάτη, τα πλαϊνά της μέσης και τους μηρούς, καθώς και από τα παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat) και κάτω από τους γλουτούς (banana roll), αλλά και από το διπλοσάγονο. Αποτελεί μία από τις αγαπημένες μη-επεμβατικές θεραπείες των γυναικών που ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, βάσει του realself.com, η θεραπεία CoolSculpting® κατέχει τη δεύτερη θέση των πιο δημοφιλών θεραπειών για τις μέλλουσες νύφες. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η βοτουλινική τοξίνη. Μία συνεδρία αρκεί για να μειωθεί το στρώμα λίπους στην περιοχή της θεραπείας έως και 40%!

Exilis™: Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη συσκευή θερμολιπόλυσης που διαλύει το τοπικό λίπος με τη συνδυαστική δράση υπερήχων και μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία δρα στοχευμένα στον λιπώδη ιστό, όπου αυξάνει τη θερμοκρασία στους 42-44οC και διπλασιάζει έτσι την καύση του λίπους. Είναι κατάλληλη για όλες τις περιοχές τοπικού πάχους και αποτελεί μία ευχάριστη διαδικασία που έχει την αίσθηση ενός ζεστού μασάζ! Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρει θεαματική σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος, καθώς διεγείρει έντονα την παραγωγή κολλαγόνου.

LipoLysis: Αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο μικρολιπογλυπτικής που μπορεί να επέμβει ανώδυνα στις λιποαποθήκες του σώματός σας και να διορθώσει τις καμπύλες σας με μόνιμο τρόπο. Είναι μία σύντομη ενέσιμη θεραπεία και απολύτως ασφαλής καθώς εφαρμόζεται με μία βιοσυμβατή ουσία με λιποδιαλυτική δράση. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 15 λεπτά και αρκούν 4 συνεδρίες για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο είναι μόνιμο!

VASER® Lipo: Είναι η επαναστατική θεραπεία που μπορεί να σας προσφέρει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα μιας λιποαναρρόφησης με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Χάρη στη στοχευμένη δράση εστιασμένων εξελιγμένων υπερήχων, το λίπος ρευστοποιείται και αναρροφάται εύκολα, χωρίς να καταπονούνται οι γύρω ιστοί, ενώ επιτυγχάνεται και σύσφιξη του δέρματος. Ταυτόχρονα μπορείτε να καταπολεμήσετε και την κυτταρίτιδα ή να αποκτήσετε φυσική εικόνας γράμμωσης στην κοιλιά, τα χέρια ή τα πόδια χάρη στην ειδική τεχνική VASER® 4D High Definition. H θεραπεία εφαρμόζεται σε μία συνεδρία στον χώρο του ιατρείου και σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στις… πρόβες νυφικού!

Θεραπείες κατάλληλες και για τον γαμπρό!

Μην ξεχνάτε ότι δεν είστε η μόνη που επιθυμεί να λάμπει την ημέρα του γάμου. Το ίδιο επιθυμεί και ο γαμπρός! Σημειώστε λοιπόν ότι οι σύγχρονες θεραπείες εξάλειψης του τοπικού πάχους είναι κατάλληλες για να βελτιώσουν την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση και του πρωταγωνιστή της βραδιάς, απαλλάσσοντάς τον από το ενοχλητικό «σωσίβιο», τα πλαϊνά της μέσης ή το διπλοσάγονο. Ίσως λοιπόν είναι μία ευκαιρία να προγραμματίσετε μαζί τη μεταμόρφωση του σώματός σας και έτσι να έχετε έναν ακόμα λόγο μετά για να σχεδιάσετε το ταξίδι του μέλιτός σας σε κάποιον εξωτικό προορισμό!

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Οι κλινικές μας βρίσκονται σε Μαρούσι, Κολωνάκι & Γλυφάδα. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 61 00 900.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Μόλις λάβουμε τη φόρμα επικοινωνίας σας, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.